WORDT EEN ECHTE GOEDE BESTUURDER DOOR LITTLE TIKES

Hey

Iedereen weet dat Govani dol is van auto’s en alles wat ermee te maken heeft. Dus met de volgende twee leuke bestuurbare auto’s is Govani echt een hele namiddag zoet.

Zijn favoriet is toch wel de Spinning RC van little Tikes. En stiekem van mij ook wel. Niet alleen het schattige uitzicht is tof maar ook de makkelijk bestuurbaar kastje maakt Govani erg blij.

Het heeft 3 standen voor achter en draaien. Govani schattert het uit wanneer de deurtjes open zwieren tijdens het roteren. Govani waant zich als een echte coureur in onze living.

Benieuwd hoe Govani hiermee speelt? Bekijk het leuke filmpje hier!

De tweede bestuurbare auto is iets minder favoriet maar is wel een erg leuk concept. De op afstand bestuurbare Dozer Racer van Little tikes is een bulldozer en een racewagen ineen.

Perfect dus om helemaal in op te gaan in het rollenspel van racepiloot tot bouwvakker. Met één druk op de knop kunnen kinderen de wagen veranderen van een bulldozer die gebouwen neerhaalt tot een raceauto die op weg is naar de finish.

Deze wagen knalt door obstakels als een grote, krachtige bulldozer of racet op topsnelheid als een gestroomlijnde racewagen.

Wat wij vinden: Beide zijn erg leuk voor jonge kinderen peuter en kleuter. De spinning RC vinden we echt geweldig en hier wordt er elke dag mee gespeeld. De Dozer racer is iets minder omdat we merken dat overgang van racewagen naar bulldozer soms moeizaam verloopt en soms zelf helemaal niet. De rubbers van de wielen kunnen er ook zeer makkelijk afgaan en dat baadt me wat zorgen omdat kleuters toch ook graag prutsen. wat we ook wel merkte is dat wanneer bijvoorbeeld Alexandra met de Dozer speelde en Govani met de spinning RC dat de beide besturingen in de war geraken en dat dan beide niet meer werken tot je ze weer reset. Wel jammer maar misschien wel begrijpelijk omdat ze beide van Little tikes zijn.

Graag de Spinning Rc kopen? Koop het hier.

Graag de Dozer kopen? Koop het hier.

Lees wat meer over Little tikes hier.

Wij zijn enorm fan van little tikes en dit is dan ook een merk wat we veel aankopen. Ga eens een kijkje nemen op hen Instagram.

Liefs Mamacelineblog

Bekijk hier onze instagrampost.

Dit was een collab met dayone.

Plaats een reactie